Joogaviikonloppu Taipaleenniemessä Savonlinnassa 22.-24.11.2024

Tervetuloa viettämään rentouttavaa joogaviikonloppua B&B Taipaleenniemeen Savonlinnaan Saimaan rannalle 22.-24.11.2024!

Viikonlopun aikana voit rentoutua ja virkistäytyä joogan ja kehonhuoltoharjoitusten avulla. Lisäksi kehoa ja mieltä hellivät rauhallinen majoitus upeissa rantamaisemissa sekä herkullinen ja monipuolinen kotiruoka.

Päivä 1: perjantai 22.11.

Aloitamme viikonlopun rentouttavalla, meditatiivisella Yin-joogalla. Yin-jooga on rauhallista joogaa ja asanoissa pysytään tavallista pidempään, keskimäärin 3-10 min. Yin-jooga antaa mahdollisuuden rauhoittumiseen niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Yin-joogassa käytetään usein apuna blokkeja, tyynyjä/bolsteria, vilttiä tai joogavyötä, jotka mahdollistavat tunnille osallistumisen kaikentasoisille yogeille ja antavat tukea jooga-asentojen lempeään harjoittamiseen.

Maittava päivällinen nautitaan Taipaleenniemen historiallisessa päärakennuksessa.

Jooga-päärakennus
Jooga-sali
Jooga-ohjaaja3
Jooga-aamiainen – kopio
Jooga-maisema

Päivä 2: lauantai 23.11.

Lauantaiaamu aloitetaan dynaamisella ja päivään herättävällä Vinyasa-joogalla. Vinyasa-joogatunnilla liikutaan dynaamisesti mutta lempeästi asanasta toiseen kehoa kuunnellen ja hengitys huomioiden. Pääset rentouttamaan ja vahvistamaan kehoa kokonaisvaltaisesti. Tunti on rytmiltään rauhallinen mutta virkistävä ja sopii niin aloittelijoille kuin jo joogan löytäneillekin. Vinyasa-joogan jälkeen herkutellaan runsas aamiainen viihtyisässä ruokasalissa.

Herkullisen aamiaisen jälkeen voit nauttia Taipaleenniemen tunnelmasta ja ympäröivästä luonnosta. Halutessasi voit ajella Linnansaaren kansallispuistoon Oraviin, joka sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä. Parissa kymmenessä minuutissa ajat Savonlinnan keskustaan, jossa voit tutustua keskiaikaiseen Olavinlinnaan. Punkaharjun kansallismaisemiakin pääsee ihastelemaan puolessa tunnissa.

Mikäli haluat viettää koko päivän Taipaleenniemen maisemissa, sinulla on mahdollisuus nauttia herkullinen keittolounas paikan päällä hintaan 12 €. Keiton lisäksi tarjolla on salaattia ja leipää sekä jälkiruoaksi kahvi, tee ja makea leivonnainen.

Hyvinvointi Tähden Leila tarjoaa hierontoja ja muita hoitopalveluja päärakennuksessa aamu- ja iltapäivän aikana. Hinnasto on löydettävissä alta:

Intialainen päähieronta - 30 min/45 € ja 45 min/55 €

Imukuppihieronta - 45 min/60 €

Reiki - 30 min/40 € ja 45 min/50 €

Rentouttava lymfaattinen jalkahieronta/vyöhyketerapeuttinen jalkaterähoito - 45 min/60 €

Koko kehon vyöhyketerapia - 60 min/75 €

Varaukset lisäpalveluihin tulisi tehdä viimeistään keskiviikkona 20.11.2024, ja niihin voi ilmoittautua suoraan Leilalle osoitteeseen hyvinvointitahti@gmail.com. Ohjaajat antavat mielellään lisätietoa tunneista ja hoidoista. Kerrothan myös ohjaajillemme ennalta, mikäli sinulla on terveydellisiä seikkoja, jotka tulee ottaa huomioon ohjauksessa.

Jooga-Leila
Jooga-reiki
Jooga-sauna
Jooga-sali2

 

Taipaleenniemen puulämmitteinen rantasauna lämpiää iltapäivällä. Saunan edessä odottaa marraskuinen Saimaa rohkeaa uimaria.

Saunan jälkeen ovat vuorossa rentouttavat Elävä ranka -harjoitteet. Harjoitteiden avulla energisoimme kehon heijastealueita ja akupisteitä. Lempeä harjoittelu aktivoi meridiaaneja ja on siten hyväksi koko kehon energiakierrolle. Liikesarjat sopivat hyvin kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Lauantai-ilta päättyy maukkaaseen päivälliseen.

Päivä 3: sunnuntai 24.11.

Sunnuntaiaamuna herätellään taas keho ja mieli Vinyasa-joogan avulla ja keräillään energiaa kotimatkaa ja uutta viikkoa varten.

Harjoitustunnin jälkeen nautitaan runsas aamiainen. Kotiinlähdön hetki koittaa ennen puoltapäivää.

Jooga-ohjaaja2
ylareuna-ruokasali2

Hinnat

Päärakennuksen sviitti (2 kpl) 2hh 315 €/hlö, 1hh 475 €

Huvilan suurempi sviitti 2hh 315 €/hlö, 1hh 475 €

Huvilan pienempi sviitti 2hh 265 €/hlö, 1hh 375 €

Vierastalon huone (6 kpl) 2hh 245 €/hlö, 1hh 335 €

Hinta sisältää majoituksen 2 vrk valitussa huonetyypissä, liinavaatteet ja pyyhkeet, ohjelman mukaiset ruokailut (2 x aamiainen, 2 x päivällinen), ohjatut joogatunnit 3 kpl, Elävä ranka -harjoituksen sekä rantasaunan lauantaina.

Hintaan ei sisälly lauantain lounas (12 €) eivätkä Leilan lisäpalvelut.

Varauksen voit tehdä alla olevaa ilmoittautumiskaavaketta käyttäen. Mikäli samaan seurueeseen kuuluu useampia osallistujia, ilmoittautumisen voi tehdä yhden osallistujan nimellä ja muiden nimet ja sähköpostiosoitteet voi mainita lisätieto-osiossa. Ryhmäkoko on 8-12 hlö. Tapahtuma vahvistuu, mikäli osallistujia on minimissään 8 henkilöä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 13.11.2024. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme mainitsemaan mahdolliset erityisruokavaliot sekä huonetoiveen.

 

Lisätietoja B&B Taipaleenniemestä ja majoitusvaihtoehdoista löydät osoitteesta www.taipaleenniemi.fi.

Joogatuntien vetäjänä toimii koulutettu joogaohjaaja Tanja Lajunen/Yoga Saimaa (RYT500) ja hänen toimintaansa voit tutustua osoitteessa https://yogasaimaa.fi/tarinani/.

Elävä ranka -harjoitteista vastaa Leila Pietikäinen/Hyvinvointi Tähti. Hän on koulutettu hieroja, refleksologi, luontaishoitaja sekä kouluttaja. Hänen toimintaansa voit tutustua osoitteessa https://www.facebook.com/parhaathoidot.

 

Mikäli saavut Savonlinnaan bussilla tai junalla, voit varata paikallisen taksin seuraavista puhelinnumeroista: Taksi Turunen Oy 0400 151790 ja Taksipalvelut Toni Hutri 050 015 0522. B&B Taipaleenniemi sijaitsee noin 18 km keskustasta, ja bussiyhteyksiä ei ole Taipaleenniemen suuntaan. Jos haluat jakaa taksin toisen osallistujan kanssa, voit mainita toiveesta ilmoittautumislomakkeessa.

Viikonlopun ohjelma

Perjantai

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen

klo 17.00-18.30 Tervetulosanat ja rentouttava Yin-jooga

klo 18.30 Päivällinen

Lauantai

klo 8.00-9.15 Energisoiva Vinyasa-jooga

klo 9.15-10.00 Aamiainen

Omaa aikaa – mahdollisuus tutustua Savonlinnan keskustaan ja Olavinlinnaan, ajella Punkaharjulle tai Linnansaaren kansallispuistoon tai nauttia Taipaleenniemen maisemista. Lisäksi voi varata ajan rentouttavaan hierontaan. Lounasmahdollisuus Taipaleenniemessä.

klo 15.00-17.00 Rantasauna

klo 17.15-18.30 Rentouttava Elävä ranka -harjoitus

klo 18.30 Päivällinen

Sunnuntai

klo 8.00-9.15 Energisoiva Vinyasa-jooga

klo 9.15-10.00 Aamiainen

Kotiinlähtö klo 11.00 mennessä

Ilmoittaudu tästä

Joogaviikonloppu marraskuu 22-24 2024
Jooga-sviitti4
Jooga-huvila3
Jooga-vierastalo2
Jooga-salonki2