Hyvinvointiviikonloppu B&B Taipaleenniemessä Savonlinnassa 1.-3.3.2024

Tervetuloa viettämään rentouttavaa hyvinvointiviikonloppua B&B Taipaleenniemeen Savonlinnan kupeeseen Saimaan rannalle 1.-3.3.2024!

Päivä 1: perjantai 1.3.

Aloitamme viikonlopun rentouttavalla Yin-joogalla. Yin-jooga on rauhallista joogaa ja asanoissa pysytään tavallista pidempään, keskimäärin 3-10 min. Yin-jooga antaa mahdollisuuden rauhoittumiseen niin henkisesti kuin fyysisestikin. Yin-joogassa käytetään usein apuna blokkeja, tyynyjä/bolsteria, vilttiä tai joogavyötä, jotka mahdollistavat tunnille osallistumisen kaikentasoisille yogeille ja antavat tukea jooga-asentojen lempeään harjoittamiseen.

Maittava päivällinen nautitaan Taipaleenniemen historiallisessa päärakennuksessa.

jooga-saimaa-taipaleenniemi-vaaka
Reiki-nettimainos
paarakennus-kevattalvi

Päivä 2: lauantai 2.3.

Lauantaiaamu aloitetaan rentouttavilla Elävä ranka -harjoitteilla. Harjoitteiden avulla energisoimme kehon heijastealueita ja akupisteitä.

Lempeä harjoittelu aktivoi meridiaaneja ja on siten hyväksi koko kehon energiakierrolle. Liikesarjat sopivat hyvin kaikenikäisille ja- kuntoisille.

Herkullisen aamiaisen jälkeen voit vapaasti nauttia Taipaleenniemen tunnelmasta.

Halutessasi voit ajella Linnansaaren kansallispuistoon Oraviin, joka sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä. Siellä on mahdollista kokeilla erilaisia talviaktiviteetteja.

Parissa kymmenessä minuutissa ajat Savonlinnan keskustaan, jossa voit tutustua keskiaikaiseen Olavinlinnaan. Punkaharjun kansallismaisemiakin pääsee ihastelemaan puolessa tunnissa.

Jos haluat viettää omaa aikaa hiihtäen, niin Taipaleenniemen lähistöllä maastoa halkovat Kievarin kierroksen hiihtoladut. Taipaleenniemen edustalla avautuu puolestaan jään ja lumen peittämä Saimaa, jonka maisemiin voi tutustua vaikkapa lumikengillä. Kannattaa siis varata omat sukset ja lumikengät mukaan!

Iltapäivällä on myös mahdollisuus nauttia herkullinen keittolounas jälkiruokineen B&B Taipaleenniemessä, lisähinta 12€.

Hyvinvointi Tähden Leila tarjoaa hierontoja ja muita hoitopalveluja päärakennuksessa aamu- ja iltapäivän aikana. Hinnasto on löydettävissä alta:

Intialainen päähieronta - 30 min /40€ ja 45 min/50€

Imukuppihieronta - 45 min/55€

Energiahoito (Reiki) - 30 min/35€ ja 45 min/45€

Rentouttava lymfaattinen hieronta jalat/vyöhyketerapeuttinen jalkateräkäsittely - 45min/55€

Kokokehon vyöhyketerapia - 60min/70€

Varaukset lisäpalveluihin tulisi tehdä viimeistään keskiviikkona 28.2.2024, ja niihin voi ilmoittautua suoraan Leilalle osoitteeseen hyvinvointitahti@gmail.com. Ohjaajat antavat myös mielellään lisätietoa tunneista ja hoidoista.

Reiki-nettimainos2
aktiviteetit-taipaleenniemi-jarvinakyma-talvella

 

Taipaleenniemen puulämmitteinen rantasauna lämpiää iltapäivällä. Jos jääolosuhteet sallivat, niin saunan yhteydessä voi pulahtaa avantoon.

Saunan jälkeen on vuorossa Reikihoito. Reiki on kaikkialla läsnä olevaa elämänenergiaa, joka vaikuttaa avaamalla kehon energiakanavia. Lempeä Reikihoito lisää yleistä hyvinvointia, vahvistaa energiavarastoja, rentouttaa ja lievittää stressiä. Mentaali- ja tunnetasolla Reiki poistaa kielteisiä tunteita, tuo iloa ja voimaa.

Lauantai-ilta päättyy maukkaaseen päivälliseen.

Päivä 3: sunnuntai 3.3.

Sunnuntaiaamu aloitetaan Vinyasa-joogalla. Vinyasa-joogatunnilla liikutaan dynaamisesti mutta lempeästi asanasta toiseen hengitys huomioiden. Pääset rentouttamaan ja vahvistamaan kehoa kokonaisvaltaisesti. Tunti on rytmiltään rauhallinen mutta virkistävä ja sopii niin aloittelijoille kuin jo joogan löytäneille. Tunti auttaa sinua myös yhdistämään kehon ja mielen sekä vähentämään stressiä.

Vinyasa-joogan jälkeen nautitaan runsas aamiainen. Kotiinlähdön hetki koittaa ennen puoltapäivää.

Joogasali1

Hinnat

Hinnat:

Vierastalo 2hh 235€/hlö, 1hh 325€

Päärakennus sviitti 2hh 305€/hlö, 1hh 465€

Huvila sviitti 1 2hh 305€/hlö, 1hh 465€/hlö

Huvila sviitti 2 2hh 255€/hlö, 1hh 365€/hlö

Hinta sisältää majoituksen 2 vrk valitussa huonetyypissä, ohjelman mukaiset ruokailut (2 x aamiainen, 2 x päivällinen), ohjatut joogatunnit 2 kpl, Elävä ranka -harjoituksen ja Reikihoidon sekä rantasaunan lauantaina.

Hintaan ei sisälly lauantain lounas (12€) eivätkä Leilan lisäpalvelut.

Lisätietoja B&B Taipaleenniemestä löydät osoitteesta www.taipaleenniemi.fi. Joogatuntien vetäjänä toimii koulutettu joogaohjaaja Tanja Lajunen/Yoga Saimaa (RYT500) ja hänen toimintaansa voit tutustua osoitteessa https://yogasaimaa.fi/tarinani/. Elävä ranka -harjoitteista ja Reikihoidosta vastaa Leila Pietikäinen, jonka yritys Hyvinvointi Tähti tarjoaa mm. luontaishoitoja ja hierontaa Savonlinnassa.

Varauksen voit tehdä alla olevaa ilmoittautumiskaavaketta käyttäen. Mikäli samaan seurueeseen kuuluu useampia osallistujia, ilmoittautumisen voi tehdä yhden osallistujan nimellä ja muiden nimet voi mainita huonetoiveosiossa.

Ryhmäkoko on 8-12 hlö. Tapahtuma vahvistuu, mikäli osallistujia on minimissään 8 henkilöä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.2.2024. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme ilmoittamaan mahdollisista erityisruokavalioista sekä huonetoiveesta.

Joogaviikonlopun ohjelma

Perjantai

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen

klo 17.00-18.30 Tervetulosanat ja rentouttava Yin-jooga

klo 18.30 Päivällinen

Lauantai

klo 8.00-9.15 Rentouttava Elävä ranka -harjoitus

klo 9.15-10.00 Aamiainen

Omaa aikaa – mahdollisuus tutustua Savonlinnan keskustaan ja Olavinlinnaan, ajella Punkaharjulle tai Linnansaaren kansallispuistoon tai nauttia Taipaleenniemen maisemista. Lisäksi voi varata ajan rentouttavaan hierontaan. Lounasmahdollisuus Taipaleenniemessä.

klo 15.00-17.00 Rantasauna

klo 17.15-18.15 Lempeä Reikihoito

klo 18.30 Päivällinen

Sunnuntai

klo 8.00-9.15 Virkistävä Vinyasa-jooga

klo 9.15-10.00 Aamiainen

Kotiinlähtö klo 11.00 mennessä

aktiviteetit-lumijooga
jooga-viikonloppu-savonlinna-taipaleenniemi

Ilmoittaudu tästä

Hyvinvointiviikonloppu maaliskuu 2024
Vaihtoehdot (Hinta per viikonloppu)
Vierastalo 2hh 235€/hlö, 1hh 325€
Päärakennus sviitti 2hh 305€/hlö, 1hh 465€
Huvila sviitti 1 2hh 305€/hlö, 1hh 465€/hlö
Huvila sviitti 2 2hh 255€/hlö, 1hh 365€/hlö
2021-01-06 17.19.14